Υπερασπίζεται την πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης με την ρατσιστική επιστολή ο Κυρανάκης

Την πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίη Νικητοπούλου η οποία οδηγήθηκε σε παραίτηση μετά τις αντιδράσεις σε ανοιχτή επιστολή της με περιεχόμενο ρατσιστικό κατά των προσφύγων, υπερασπίστηκε ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Δείτε: Απάνθρωπη ανακοίνωση οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ κατά των μεταναστών

ΣΥΡΙΖΑ: ΟΝΝΕΔ Πεντέλης όπως Χρυσή Αυγή

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης μετά τη ρατσιστική ανακοίνωση

«Εμφύλιος» στη ΝΔ λόγω Παπαγγελόπουλου και της πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης

Η «τυχαία» προεκλογική συνάντηση που δεν ήταν… τυχαία: Στο ΥΠΕΞ διορίστηκε ο σύζυγος της πρώην προέδρου ΟΝΝΕΔ Πεντέλης

«Προσωπικά διαφωνώ με την φοβική αντιμετώπιση απέναντι στην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης. Η επιστολή της εκφράζει ανησυχίες που ακούμε καθημερινά από απλό κόσμο, όλοι όσοι δεν είμαστε κλεισμένοι σε γραφεία. Δεν είναι όλες αυτές οι ανησυχίες βάσιμες, ούτε όλες αβάσιμες. Εμείς οφείλουμε να εξηγήσουμε τα μέτρα που παίρνουμε για το μεταναστευτικό και να εξασφαλίσουμε την κοινωνική ειρήνη στις τοπικές κοινωνίες. Όχι να παραπέμπουμε πειθαρχικά όποιον εκφράζει ανησυχίες που ακούει από αυτές» πρόσθεσε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ΟΝΝΕΔ όχι μόνο έκανε αποδεκτή ασμένως την παραίτηση της Φ.Νικητοπούλου, αλλά την καταδίκασε δημόσια και την παρέπεμψε στο πειθαρχικό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια συγκεκριμένη στρατηγική την οποία εξυπηρέτησε και αυτή η στοχοποίηση. Τον ενοχλεί που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πέρασμα στο Κέντρο, και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κολλήσει την ταμπέλα «ακροδεξιού ρατσιστή» σε κάθε έναν που διαφωνεί με την πολιτική ανοιχτών συνόρων» υποστήριξε επίσης ο Κ.Κυρανάκης και κατέληξε: “Η ΟΝΝΕΔ πρώτη θα έπρεπε να το έχει καταλάβει αυτό και να μην πέφτει στις παγίδες της Αριστεράς»

Φαίνεται τελικά ότι η επιστολή της Φ. Νικητοπούλου δεν αποτελεί μια ρατσιστική παραφωνία για την κυβέρνηση αλλά η κεντρική πολιτική και ιδεολογική της αντίληψη.  

Δείτε το απόσπασμα στο 7:10:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί